Välkommen till Zanshin Kommunikation.

Vi är en strategisk fullservicebyrå som skapar kreativa reklam- och kommunikationslösningar.

Zanshin kommunikation hittar tillsammans med våra kunder det som är unikt och engagerande för deras varumärke och skapar sedan historier som berör och engagerar. Med hjälp av koncept och design ser vi till att passion uppstår mellan kunden och varumärket. Så har vi med framgång jobbat sedan starten 2005.

Vi erbjuder ett brett spektrum av specialkunskaper och förmågor som vi aktiverar för att lösa kundernas problem. Det innebär att vi är anpassningsbara och kan erbjuda den kompetens som krävs för att göra varumärket vi jobbar med viktigt på alla nivåer. Vår expertis är både bred och djup och täcker in allt ett modernt varumärke behöver för att kommunicera effektivt och trovärdigt, vilket i sin tur skapar lojala kunder.

Under samlingsnamnet Zanshin kommunikation hittar du
Zanshin reklam
Zanshin digitalt
Zanshin PR
Zanshin event
Zanshin brand and design
Zanshin content

Här till höger kan du inom kort läsa mer om varje område

Vill du veta mer eller komma i kontakt med oss skicka ett mail till info@zanshinkommunikation.se

Vi erbjuder

Zanshin reklam

Smarta idéer kommer inte av sig själv. Det krävs noggranna undersökningar, förståelse av målgruppen och kompetenta människor som jobbar tillsammans för att förverkliga idéer som når dina uppsatta mål.

Läs mer »

Varumärkesstrategi

Det mest effektiva sättet att bygga ett varumärke är att berätta en historia som engagerar och intresserar. En sådan historia skapar, underhåller och stärker kundernas intresse för ditt varumärke. En stabil varumärkesplattform och ett tydligt varumärkeslöfte hjälper oss att berätta historier som skapar lojala fans.

Läs mer »

Kommunikationsstrategi

Du vet vad du vill uppnå med ditt företag. Vi kan hjälpa dig att med kommunikation nå dit. Med utgångspunkt i dina mål utarbetar vi en kommunikationsstrategi som ger dig resultat. Med en väl genomarbetad strategi blir vägen till framgång tydligt utstakad

Läs mer »

Design

För oss är design ett viktigt instrument som hjälper våra kunder att nå sina mål. Vi gräver djupt för att hitta varumärkets eller produktens själ som vi sedan förmedlar genom färg, form och kreativa designidéer.

Läs mer »

Hemsidor

Oavsett om det gäller en företagshemsida eller en e-handelslösning tar vi fram strategier och skapar precis den webbplats som hjälper dig att nå dina mål.

Läs mer »

Sociala medier

Att kontinuerligt skapa relevant innehåll i dina sociala mediekanaler är en utmaning både strategiskt och praktiskt. Vi hjälper dig med digitala kampanjer och redaktionellt innehållsarbete.

Läs mer »

Sökoptimering

Vi hjälper dig att lyckas på nätet. Att hamnar högt på Google är grunden för alla framgångsrika digitala affärer. Nästa steg är att göra din besökare till kund. Vi hjälper dig i alla dessa steg.

Läs mer »

Public Relations

Zanshin kommunikation hjälper företag, organisationer och individer att skapa publicitet. Vi ser till att ni får exponering mot er målgrupp med hjälp av ämnen och nyheter som är av allmänt intresse. Det handlar om att skapa publicitet och bilda opinion som i sin tur kan bidra till affäsnytta och varumärkesbyggande.

Projekt

Handelsstaden

Läs mer

Advokatbyrån Ingrid Björnwid

Läs mer

Riksgymnasiet

Läs mer

Helsa

Läs mer

Höörs kommun

Läs mer

Ekström & son

Läs mer

Riksgymnasiet

Läs mer

Naturbruksgymnasiet i Osby

Läs mer

Lakewood Living

Läs mer

Sandelins

Läs mer