Google Ads tidigare Google AdWords

Vi hjälper dig få fler kunder med hjälp av Google Ads.

Med sökordsannonsering får du möjlighet att nå dina potentiella kunder när de aktivt söker efter de produkter eller tjänster som ni erbjuder. För att lyckas med sökordsannonsering behöver man en genomtänkt strategi och en konkret plan. Våra certifierade sökmotorkonsulter hjälper dig att:

Hitta nya kunder och driva trafik
Marknadsföra och bygga ditt varumärke
Förbättra era resultat och öka er avkastning

En stor fördel när du använder Google Ads är att du endast betalar när någon klickar på din annons, själva visningen av annonsen är kostnadsfri.

Så här jobbar vi med sökordsannonsering:

Sökordsanalys

Första steget blir att ta reda på vilka sökord och fraser som bäst stämmer överens med era produkter eller tjänster och ert varumärke. Vi analyserar även trafikmängder och hur konkurrensen ser ut. Analysen ligger till grund för de sökord vi väljer till annonseringen vilket gör det möjligt att rikta annonserna till exakt den typ av kund som ni vil nå.

Kampanjstruktur

Är det första gången ni använder Google Ads hjälper vi er skapa ett Google konto för ert företag. När det är klart bestämmer vi hur kampanjstrukturen ska se ut. Det är den som sätter ramarna för er annonsering. Här anger vi bland annat hur mycket ni vill spendera per dag, vilken geografisk region vill ni nå och vilka enheter (mobil, dator, surfplatta) annonserna ska synas på. Vi skapar relevans mellan sökord, annonsering och landningssidor mm.

Annonser

Det är annonserna som potentiella kunder ser när de letar efter företag som erbjuder det som ni säljer. Därför är det viktigt att fånga in kunderna när de läser annonsen så de blir sugna på att klicka och läsa vidare. Ni betalar per klick, därför är det viktigt att få rätt klick som verkligen leder till affärer.

Löpande optimering

För att se till att ni får maximal avkastning på er Adsinvestering hanterar, utvecklar och optimerar vi annonser och sökord under hela kampanjtiden. Det kan handla om att ändra i strukturen, ändra budnivåer för att bättre nå ut, ge rekommendationer för förändringar på era landningssidor som t.ex. konverteringstips. Lägga till negativa sökord för att utesluta trafik som inte genererar försäljning m.m.

Rapport och uppföljning

Utifrån de mål och nyckeltal som vi tillsammans bestämmer när vi startar kampanjen, mäter vi och följer upp. En gång i månaden får ni en skriftlig rapport där ni kan följa resultatet av er annonsering. Vi ger även våra rekommendationer på hur vi kan utveckla och förbättra annonseringen.

Certifierade

Vi är certifierade för Google Ads. Se intyg unde kontaktformuläret!

Nå nya kunder nu!


Vill du veta mer eller få hjälp med en lyckad Google ads kampanj fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Projekt

Önnestads Folkhögskola

Läs mer

Advokatfirman Lindenlaw

Läs mer

Höörs kommun

Läs mer

Marknadsföreningen NordostSkåne

Läs mer

Gith Consulting

Läs mer

Advokatfirman Lindenlaw

Läs mer

Önnestads Folkhögskola

Läs mer
Hemsida RakRyggad

RakRyggad

Läs mer

Handelsstaden

Läs mer

Advokatbyrån Ingrid Björnwid

Läs mer