Välkommen till Zanshin Kommunikation.

Vi är Zanshin Kommunikation – en prisbelönt fullservicebyrå som varje dag skapar kreativa reklam- och kommunikationslösningar för uppdragsgivare som t.ex. Hultén försäljning, Höörs kommun, Handelsstaden Kristianstad, Högskolan Kristianstad, Önnestads folkhögskola, StowAway m.fl. .

Vi berättar varumärkeshistorier. Tillsammans med våra uppdragsgivare hittar vi det som är unikt och engagerande – och förmedlar det till deras kunder. Med hjälp av koncept och design ser vi till att passion uppstår mellan kunden och varumärket.
Så har vi med framgång jobbat sedan starten 2005.

Vi erbjuder

Reklam

Smarta idéer kommer inte av sig själv. Det krävs noggranna undersökningar, förståelse av målgruppen och kompetenta människor som jobbar tillsammans för att förverkliga idéer som når dina uppsatta mål.

Läs mer »

Varumärkesstrategi

Det mest effektiva sättet att bygga ett varumärke är att berätta en historia som engagerar och intresserar. En sådan historia skapar, underhåller och stärker kundernas intresse för ditt varumärke. En stabil varumärkesplattform och ett tydligt varumärkeslöfte hjälper oss att berätta historier som skapar lojala fans.

Läs mer »

Kommunikationsstrategi

Du vet vad du vill uppnå med ditt företag. Vi kan hjälpa dig att med kommunikation nå dit. Med utgångspunkt i dina mål utarbetar vi en kommunikationsstrategi som ger dig resultat. Med en väl genomarbetad strategi blir vägen till framgång tydligt utstakad

Läs mer »

Design

För oss är design ett viktigt instrument som hjälper våra kunder att nå sina mål. Vi gräver djupt för att hitta varumärkets eller produktens själ som vi sedan förmedlar genom färg, form och kreativa designidéer.

Läs mer »

Hemsidor

Oavsett om det gäller en företagshemsida eller en e-handelslösning tar vi fram strategier och skapar precis den webbplats som hjälper dig att nå dina mål.

Läs mer »

Sociala medier

Att kontinuerligt skapa relevant innehåll i dina sociala mediekanaler är en utmaning både strategiskt och praktiskt. Vi hjälper dig med digitala kampanjer och redaktionellt innehållsarbete.

Läs mer »

Sökoptimering

Vi hjälper dig att lyckas på nätet. Att hamnar högt på Google är grunden för alla framgångsrika digitala affärer. Nästa steg är att göra din besökare till kund. Vi hjälper dig i alla dessa steg.

Läs mer »

Public Relations

Zanshin kommunikation hjälper företag, organisationer och individer att skapa publicitet. Vi ser till att ni får exponering mot er målgrupp med hjälp av ämnen och nyheter som är av allmänt intresse. Det handlar om att skapa publicitet och bilda opinion som i sin tur kan bidra till affäsnytta och varumärkesbyggande.

Projekt

Web-HS3

Handelsstaden

Läs mer
IngridKorrespondensprofil

Advokatbyrån Ingrid Björnwid

Läs mer
RG-Tidning

Riksgymnasiet

Läs mer
Helsankatalog

Helsa

Läs mer
Höörs kommun

Höörs kommun

Läs mer
Ekstrom & Son Smartloop

Ekström & son

Läs mer
RG

Riksgymnasiet

Läs mer
Naturbruksgymnasiet

Naturbruksgymnasiet i Osby

Läs mer
Lakewood

Lakewood Living

Läs mer
Sandelins

Sandelins

Läs mer